Dromen! Durven! Doen!

We nemen je graag even mee terug in de tijd…

In ons leven samen, we waren woensdag 29 september zestien jaar getrouwd, hebben we meerdere keren een ondernemingsplan geschreven. Door verschillende omstandigheden gingen al deze uitdagende plannen niet door en we geloven erin dat dit nooit zonder reden is geweest. Al was de teleurstelling meerdere keren groot. Totdat we in juni van dit jaar het pand aan de Drienerstraat 28 in Hengelo gingen bezichtigen en we opnieuw een ondernemingsplan zijn gaan schrijven. In juni! En nu is het nog maar woensdag 6 oktober en openen we SMAAK28 Delicatessen & Wijn. 

Het is nog mooier geworden dan we hebben durven dromen! Alle muren, deuren, plafonds en kozijnen zijn geschilderd, ruim veertig liter verf raakte de kwast. Het systeemplafond is vernieuwd en de verlichting is vervangen. In slechts vier maanden tijd hebben we de winkel een naam, vorm, inrichting en invulling gegeven. Onze droom is werkelijkheid geworden, we gaan samen ondernemen! We gaan Hengelo en omgeving gelukkig maken met een fantastische, sfeervolle winkel waar het mediterrane gevoel op culinair gebied voelbaar, tastbaar en te proeven is.

 

We bezochten onze leveranciers door heel Nederland om de mooiste delicatessen naar Hengelo te halen. We schreven notitieblokken vol, voor- en achterkant, soms tot midden in de nacht. We bedachten zelf de naam SMAAK28 Delicatessen & Wijn met alle bijzondere, bijbehorende betekenissen en we hadden samen een heel duidelijk beeld over ons plan van aanpak en de invulling van ons assortiment.

Onze droom...

Ons lieve gezin, familie en vrienden hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van onze droom. Het vertrouwen dat naar ons werd uitgesproken “Dit kunnen jullie! Ga ervoor samen!” gaf ons op onzekere momenten de “boost” die we nodig hadden.

Een prachtig pand waar het nodige moest gebeuren hebben we weten om te toveren in een sfeervolle, verrassende specialiteitenwinkel. Het hart van Foodlovers & Wijnliefhebbers zal een sprongetje maken bij het zien van ons assortiment. Stellingen vol heerlijke delicatessen, de koelvitrine die vol ligt met mediterrane lekkernijen en de keuze uit waanzinnige wijnen, die in de spotlights knap en lekker staan te zijn in de gave wijnkast die op maat is gemaakt. Onze persoonlijke aandacht en de fijne, warme sfeer zal voelbaar zijn voor iedere gast die een bezoek brengt aan onze winkel.

Samen hebben we heel wat stormen getrotseerd, nu is het onze tijd om samen te mogen doen waar we goed in zijn. Wij wensen dat we onze passie voor lekker eten en wijn mogen delen met velen.

Graag tot ziens in onze winkel aan de Drienerstraat 28 in Hengelo!

Paul & Kirsten Veldhuis

Andere blogs

  • Kwaliteit met een gouden randje
  • Verrassend & sfeervol
  • Gastgericht