Wie is SMAAK28

Het verleden bepaalt de toekomst…

Paul vervulde bijna twintig jaar de functie van Chef-kok, Kirsten was Receptioniste. In 2011 won Kirsten de finale van het NK Meest Gastvrije Receptioniste op de HoReCaVa in Amsterdam, een kroon op haar gevoel voor gastvrijheid! Paul werkte als Culinair Adviseur bij de Hanos in Apeldoorn en was ruim negen jaar werkzaam als accountmanager bij Naturalia in Borne. Naturalia importeert traditionele en ambachtelijke delicatessen uit Italië en Spanje. We zijn dan ook trots op onze samenwerking met Naturalia, één van onze leveranciers! Met ons gevoel voor gastronomie en gastvrijheid, willen we het verschil maken in onze winkel. We willen onze gasten een culinaire beleving geven die het doorvertellen waard is.

We houden van lekker eten en een goed glas wijn. Binnen ons gezin is Kerst een culinair FEEST! Dan kookt Paul de sterren van de hemel, Kirsten zorgt voor een feestelijk aangeklede tafel, kaarslicht en goede wijnen bij het Kerstmenu. Het allerbelangrijkste zijn onze liefste gasten, ons gezin aan tafel.

“Service is wat je biedt, gastvrijheid is een gevoel!”

Gedreven door onze passie voor lekker eten en mooie wijnen, zijn wij klaar voor een nieuw hoofdstuk! Of het nu om ingrediënten, delicatessen, cadeaus of samenwerkingen met leveranciers gaat, we dagen onszelf graag uit.

Wij zijn Paul & Kirsten Veldhuis en onze droom is werkelijkheid geworden. SMAAK28 Delicatessen & Wijn is meer dan een winkel! We zijn te vinden in de mooie Drienerstraat op huisnummer veertien.

Waarom hebben we gekozen voor de naam SMAAK28 Delicatessen & Wijn?

We wilden graag een korte, krachtige naam, bestaand uit vijf letters. Bewust vijf letters omdat iedereen ter wereld vijf basissmaken proeft; zoet, bitter, zout, zuur en umami. (In het Japans betekent umami “iets wat lekker is”. Het is de bouillon-achtige smaak, die we vooral proeven in Oosterse gerechten.)

Smaak is wat je proeft met je mond als je eet of drinkt. Wat je ruikt en proeft, bepaalt hoe iets smaakt.

De toevoeging van 28 achter SMAAK verwijst naar de numerologie. We lezen mooie, passende betekenissen over het getal 28 zoals dienstbaarheid aan anderen en doorgaan met wat we doen. Het getal 28 staat in een cirkel, onze droom wordt werkelijkheid, de cirkel is rond!

Een subtiel gouden randje is verwerkt in het logo. We gaan doen waar we onwijs veel zin in hebben, gelukkig van worden. We zijn trots op de afslag die we samen hebben genomen. Samen ondernemen! Dat geeft elke dag een gouden randje!

En… Voor wie ons persoonlijk kent… Als je echt goed kijkt naar ons logo, dan zie je met een creatieve blik de zes voorletters van ons gezin.

Smaak
Mediterraans
Ambachtelijk
Authentiek
Klantgericht

  • Kwaliteit met een gouden randje
  • Verrassend & sfeervol
  • Gastgericht