Thuis genieten met SMAAK28

Thuis uit eten met SMAAK28

Wekelijks doen we ons best om je culinair te verrassen met onder andere huisgemaakte lasagnes (vlees & vegetarisch), quiches en verse, gevulde pasta’s. De verse pasta’s zijn rijk gevuld met hemelse vullingen zoals chianina rundvlees en koningsoesterzwammen, ricotta en spinazie, eekhoorntjesbrood, aubergine en scamorza, coquille en gamba of kreeft. Geweldige smaakcombinaties met een kooktijd van gemiddeld 5 minuten zo op tafel. Je proeft Italië op z’n best!

Geen must, maar wel slim: bestel je pasta met de gewenste vulling om teleurstelling te voorkomen.

We werken samen met Fabio van LAB26, hij bakt op traditionele wijze de lekkerste focaccia’s. Focaccia met tomaat, zwarte olijf of rozemarijn/zeezout zoals alleen Fabio ze kan bakken. Een goede start met onze huisgemaakte tapenade of truffelmayonaise.

We blijven culinair creatief en hopen je te verrassen tijdens je bezoek aan onze winkel met hoogkwalitatieve ingrediënten ter invulling van je borrel of diner met familie en/of vrienden.

SMAAK28 Borrelbox voor thuis

Een rijk gevulde borrelbox met verse, mediterrane verwennerij uit Italië en Spanje zoals Parma ham, Iberico ham, mini Fuet, Blu ’61, Pecorino met truffel, jonggerijpte Taleggio, olijven, tapenade, pesto, crackers & dippers en andere lekkernijen.

De invulling van de borrelbox zal wisselend zijn om verrassend te blijven. Dat het een smaakvolle borrel wordt staat vast!

De borrelbox is uit te breiden met een sprankelende Prosecco of een mooie fles wijn. Wil je de Prosecco, rosé of witte wijn gekoeld meenemen? Dan horen we dat graag.

De kosten voor de SMAAK28 Borrelbox bedragen € 15,00 per persoon (exclusief wijn en/of tafelwater) en is uitsluitend op bestelling vanaf 2 personen af te halen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor 12.00 uur besteld, dan staat de borrelbox vanaf 16.30 uur voor je klaar. Uitzonderingen in overleg.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Wij de voorbereidingen, jij de complimenten!
We denken graag met je mee.

  • Kwaliteit met een gouden randje
  • Verrassend & sfeervol
  • Gastgericht