Vleeswaren, kwaliteit & smaak...

Trots op onze vleeswaren!
We volgen onze leveranciers met passie, aandacht en nauwkeurigheid om er zeker van te zijn dat we exclusieve vleeswaren aanbieden van dieren die een goed leven hebben gehad. We selecteren zorgvuldig alleen het beste wat onze leveranciers in Italië, Spanje en Nederland te bieden hebben. In het bijzonder noemen we Chiapella, Martinez, Brandt & Levie en 1906 Makers van Charcuterie.
We snijden en verpakken onze vleeswaren op authentieke, Italiaanse wijze.
De vleeswaren die we vermelden in ons overzicht proberen we wekelijks in huis te hebben. Echter blijft het onder voorbehoud van de aanvoer.
SMAAK28 Worstbox
Ken je onze SMAAK28 Borrelbox? We breiden de borrelbox uit met een SMAAK28 Worstbox. De Worstbox is gevuld met stoere worstsoorten uit onze vitrine, ruim 1000 gram!
5 Stoere worsten (Mix van Chiapella, Brandt&Levie en 1906 Makers van Charcuterie)
100 gram Jamon Ibérico vers van het mes
Amsterdamse Ossenworst
Boerenpaté
Piccalilly (lekker bij de Amsterdamse Ossenworst)
Spaanse chips
Crackers
De kosten voor de SMAAK28 Worstbox bedragen € 69,50 en is uitsluitend op bestelling te reserveren op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor 12.00 uur besteld, dan staat de SMAAK28 Worstbox vanaf 16.30 uur voor je klaar. Uitzonderingen in overleg.
Prosciutto di Parma D.O.P.
Ruim 16 maanden gerijpt
Van Duroc varkens gemaakt Zachte, zoute smaakProsciutto San Daniele D.O.P.
Ruim 18 maanden gerijpt
Zoet van smaakSalame Veneto Aglio
Salame met peper, witte wijn en verse geperste knoflook
Ambachtelijk opgebondenSalame Finocchiona Toscana
Traditionele Toscaanse venkelsalamiSalame Milano
Ambachtelijk bereide verfijnde knoflooksalamiSalame Ventricina Piccante
100% grof gemalen Italiaanse pepersalami uit CalabriëSalame Fiocci Nocetta al Prosciutto
Ingewreven met zeezout en rode wijn
Natuurlijke droging
50% minder vet dan andere salame
Lichtzoete, hartige smaakSpianata Romana
Ruim 120 dagen gerijpt tussen stalen rekken
Milde, kruidige smaakSpianata Calabra
Ruim 120 dagen gerijpt tussen stalen rekken
Verrijkt met rode peper en paprika Hartige, pittige smaak met een fijn aromaSpianata con Tartufo
Ruim 120 dagen gerijpt tussen stalen rekken
Hartige truffelsalami met zomertruffels uit PiemonteFuet delle Langhe
45 Dagen gedroogd
Zwarte peper, zeezout en een vleugje korianderFuet Vino Rosso
45 Dagen gedroogd
Hartige, lichtzoete smaakFuet Aglio
45 Dagen gedroogd
Milde knoflooksmaakFuet Finocchio
45 Dagen gedroogd
Intense venkelsmaakFuet Peperoncino
45 Dagen gedroogd
Gerijpt met gemalen rode peper uit Calabrië
PittigFuet Tartufo
45 Dagen gedroogd
Zachte truffelsmaakBresaola
Ruim 3 maanden gerijpt
Gedroogd rundvlees
Mager, lichtgezoutenCoppa di Parma
Ruim 3 maanden gerijpt
Gedroogde procureur
Ingewreven met zeezout en Italiaanse kruiden
Lichtzoute smaakPancetta Affumicata
Drie maanden aan de lucht gedroogd
Licht gerookt
Zachte, lichtzoute rook smaakGuanciale
Met zeezout en zwarte peper ingewreven
Wordt enkele weken gerijptPastrami
Gekookt rundvlees
Gepekeld, gekruid en licht gerookt
Lichtzoute, kruidige smaakMortadella Bologna I.G.P. con Pistacchio
Zacht en romig met een lichtzoete noten smaak
Met pistachenoten'Nduja di Spilinga
Smeerbare, pittige worst uit CalabriëBarot di Langa
45 Dagen gedroogd
Naturel salami
Flowpack verpakking, geschikt voor cadeaupakketBarot all'aglio
45 Dagen gedroogd
Knoflook salami
Flowpack verpakking, geschikt voor cadeaupakketBarot al finocchio
45 Dagen gedroogd
Venkel salami
Flowpack verpakking, geschikt voor cadeaupakketBarot al peperoncino
45 Dagen gedroogd
Pittige pepersalami
Flowpack verpakking, geschikt voor cadeaupakketBarot al tartufo
45 Dagen gedroogd
Hartige truffelsalami
Flowpack verpakking, geschikt voor cadeaupakketGirello di bovino
Mager, gekookt en gekruid kalfsmuis
Hartige, volle smaak
Één van de ingrediënten voor Vitello tonnatoJamon Serrano ETG
Gedroogde Spaanse ham
Ruim 16 maanden gerijpt
Lichtzout, zoetJamon Iberico / Pata Negra
Gedroogde Spaanse ham
Ruim 24 maanden gerijpt
Fluweelzachte structuur en subtiele nootachtige smaakMini Fuet Extra
Van Catalaans varkensvlees
Lichtkruidige, hartige smaakMini Fuet Chorizo
Van Catalaans varkensvlees met chilipeper
Hartige, pittige pepersmaakPaté en Croûte
De koningin onder de paté. Een stevige, volle paté gebakken in een heerlijk smeuïg roomboterdeeg. Karaktervol en tegelijk met een vrouwelijke touch dankzij een vleugje Madeira.Boerenpaté
Een extra grove paté zonder poespas. Een rijke volle vleessmaak met herkenbare smaken van peper, nootmuskaat en marjoraan. Gewoon lekker.Amsterdamse Ossenworst
Een echte klassieker uit onze hoofdstad, maar dan zonder ook maar één e-nummer toe te voegen. Gemaakt van Nederlandse dubbeldoelkoeien en met zachte karakteristieke kruiden. Heerlijk voor op een broodje of voor op de borrelplank.Drooggezouten en gerookt buikspek
1906 Makers van CharcuterieKalfspastrami
1906 Makers van CharcuterieGerookte Simmentaler rib-eye
1906 Makers van CharcuterieSalami Truffel 130 gr
Brandt & LevieSalami Parmezaan & Salie 130 gr
Brandt & LevieSalami Pijnboompit & Taggiasca olijf
Brandt & LevieBIO Salami Knoflook & Nootmuskaat
Brandt & LevieBIO Salami Venkelzaad
Brandt & LeviePaté Truffel & Rode wijn
Brandt & LeviePaté Cranberry & Gin
Brandt & LeviePate Peper & Jenever
Brandt & LevieLeverworst 250 gr
Brandt & LevieBIO Pancetta 150 gr
Brandt & Levie

Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees...
Loopt het water je al in de mond? Loop gerust bij ons binnen en laat je adviseren!