Vleeswaren, kwaliteit & smaak...
Trots op onze vleeswaren!
We volgen onze leveranciers met passie, aandacht en nauwkeurigheid om er zeker van te zijn dat we exclusieve vleeswaren aanbieden van dieren die een goed leven hebben gehad. We selecteren zorgvuldig alleen het beste wat onze leveranciers in Italië, Spanje en Nederland te bieden hebben. In het bijzonder noemen we Chiapella, Martinez, Brandt & Levie en 1906 Makers van Charcuterie.
We snijden en verpakken onze vleeswaren op authentieke, Italiaanse wijze.
De vleeswaren die we vermelden in ons overzicht proberen we wekelijks in huis te hebben. Echter blijft het onder voorbehoud van de aanvoer.
SMAAK28 Worstbox
Ken je onze SMAAK28 Borrelbox? We breiden de borrelbox uit met een SMAAK28 Worstbox. De Worstbox is gevuld met stoere worstsoorten uit onze vitrine, ruim 1000 gram!
5 Stoere worsten (Mix van Chiapella, Brandt&Levie en 1906 Makers van Charcuterie)
100 gram Jamon Ibérico vers van het mes
Amsterdamse Ossenworst
Boerenpaté
Piccalilly (lekker bij de Amsterdamse Ossenworst)
Spaanse chips
Crackers
De kosten voor de SMAAK28 Worstbox bedragen € 69,50 en is uitsluitend op bestelling af te halen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. We verzoeken je vriendelijk om minimaal een dag van tevoren te bestellen en de Worstbox op te halen na 15.00 uur.
Zacht gegaarde lamsham
Zacht gegaarde ham van het Kamper lam uit Zeeland. Licht gepekeld en ingelegd in verse rozemarijn en tijm. De lamsham is heel rustig op lage temperatuur gegaard. Het resultaat is een boterzachte lamsham waarin je de smaak van het Kamper lam herkent met een mooie hint van de rozemarijn en tijm op de achtergrond.Prosciutto di Parma D.O.P.
Ruim 16 maanden gerijpt
Van Duroc varkens gemaakt Zachte, zoute smaakSalame Veneto Aglio
Salame met peper, witte wijn en verse geperste knoflook
Ambachtelijk opgebondenSalame Finocchiona Toscana
Traditionele Toscaanse venkelsalamiSalame Milano
Ambachtelijk bereide verfijnde knoflooksalamiSalame Ventricina Piccante
100% grof gemalen Italiaanse pepersalami uit CalabriëSalame Fiocci Nocetta al Prosciutto
Ingewreven met zeezout en rode wijn
Natuurlijke droging
50% minder vet dan andere salame
Lichtzoete, hartige smaakSpianata Romana
Ruim 120 dagen gerijpt tussen stalen rekken
Milde, kruidige smaakSpianata con Tartufo
Ruim 120 dagen gerijpt tussen stalen rekken
Hartige truffelsalami met zomertruffels uit PiemonteFuet delle Langhe
45 Dagen gedroogd
Zwarte peper, zeezout en een vleugje korianderFuet Vino Rosso
45 Dagen gedroogd
Hartige, lichtzoete smaakFuet Aglio
45 Dagen gedroogd
Milde knoflooksmaakFuet Finocchio
45 Dagen gedroogd
Intense venkelsmaakFuet Peperoncino
45 Dagen gedroogd
Gerijpt met gemalen rode peper uit Calabrië
PittigFuet Tartufo
45 Dagen gedroogd
Zachte truffelsmaakBresaola
Ruim 3 maanden gerijpt
Gedroogd rundvlees
Mager, lichtgezoutenCoppa di Parma
Ruim 3 maanden gerijpt
Gedroogde procureur
Ingewreven met zeezout en Italiaanse kruiden
Lichtzoute smaakPancetta Affumicata
Drie maanden aan de lucht gedroogd
Licht gerookt
Zachte, lichtzoute rook smaakGuanciale
Met zeezout en zwarte peper ingewreven
Wordt enkele weken gerijpt. Het wangspek voor Carbonara en Amatriciana.Pastrami
Gekookt rundvlees
Gepekeld, gekruid en licht gerookt
Lichtzoute, kruidige smaakMortadella Bologna I.G.P. con Pistacchio
Zacht en romig met een lichtzoete noten smaak
Met pistachenoten'Nduja di Spilinga
Smeerbare, pittige worst uit CalabriëGirello di bovino
Mager, gekookt en gekruid kalfsmuis
Hartige, volle smaak
Één van de ingrediënten voor Vitello tonnatoJamon Serrano ETG
Gedroogde Spaanse ham
18/20 maanden gerijpt
Lichtzout, zoet Dit vlees is 100% afkomstig van het “witte” Spaanse varken.Jamon Iberico / Pata Negra
Gedroogde Spaanse ham
25/35 maanden gerijpt
Fluweelzachte structuur en subtiele nootachtige smaak. De Jamón Ibérico Cebo is 25/35 maanden gerijpt. Dit varken heeft een gedeelte van zijn leven een vrije uitloop gehad.Boerenpaté
Een extra grove paté zonder poespas. Een rijke volle vleessmaak met herkenbare smaken van peper, nootmuskaat en marjoraan. Gewoon lekker.Amsterdamse Ossenworst
Een echte klassieker uit onze hoofdstad, maar dan zonder ook maar één e-nummer toe te voegen. Gemaakt van Nederlandse dubbeldoelkoeien en met zachte karakteristieke kruiden. Heerlijk voor op een broodje of voor op de borrelplank.Kalfspastrami
1906 Makers van CharcuterieGerookte Simmentaler rib-eye
1906 Makers van CharcuterieCranberry Paté
Deze robuuste paté zoekt het spanningsveld tussen het hartige varkensvlees en het zoetzure van sappige cranberries. Een waar feest op iedere borrelplank.Leverworst
De held van iedere kringverjaardag! Deze leverworst is gemaakt zoals het hoort. Een volle vleessmaak, stevige bite en toch zijdezacht in de mond. Hier valt wel een feestje mee te bouwen.Amsterdams Pekelvlees
1906 Makers van Charcuterie
Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees...
Loopt het water je al in de mond? Loop gerust bij ons binnen en laat je adviseren!